tiistai 8. helmikuuta 2011

Kuulumisia

Hellurei! Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi, mutta tässä taas pitkästä aikaa kuulumisiamme niin treenisaleilta kuin sen ulkopuoleltakin.

Kiirettä on pitänyt, sillä viime viikkoihin on sisältynyt niin Hanna Asikaisen vierailu, käynti Larissan luona Kisakalliossa kuin hillitöntä treenausta tehoviikonlopun muodossa.




Ensimmäiset ulkopuoliset silmäparit ovat nyt siis nähneet kevään ohjelman kun Hanna Asikainen kävi treeneissämme muutama viikko sitten. Hansun vierailu oli todella hyödyllinen ja saimme paljon hyvää palautetta ohjelmasta sekä lisävinkkejä koreografiaan. Suurkiitokset siis Hansulle, joka tulee uusinta vierailulle jo tällä viikolla!



Reilu viikko Hansun käynnin jälkeen suuntasimme kohti Kisakalliota, jossa vietimme täysimittaisen treenipäivän: ensimmäiset viisi tuntia Larissan kanssa lattiabalettia ja ohjelmaa, sitten ruokatauko ja oma kolmen tunnin treeni. Päivä oli raskas, mutta todella hyödyllinen ja ohjelma menikin treenien aikana huimasti eteenpäin. Kiitokset Larissalle, jonka luokse Kisakallioon menemme jälleen käymään muutaman viikon päästä, heti A-maajoukkueringin leirin jälkeen.

Vielä muutama sana tuosta tehokkaasta tehoviikonlopusta, jota vietimme ennen hiihtoloman alkua. Pidimme kyseisellä viikolla yhteensä kahdeksat treenit, ja pelkästään kyseisen viikon viikonloppuna treenattiin yli viisitoista tuntia. Treeneissä paukutettiin huimat määrät kokonaisia, mikä teki viikosta todella rankan. Olimme kaikki kuitenkin tyytyväisiä koko viikon treeneihin, sillä vaikka viikko oli fyysisesti rankka saimme pidettyä laatua yllä väsymyksestä huolimatta, ja tekeminen vain paranani kokonainen kokonaiselta.




Tämän lisäksi on tietysti ollut kaikilla voimistelun ulkopuolisia kiireitä, päällimmäisenä varmaankin töitä ja opiskelua. Abiturienteillamme (Eve, Janita, Minna) onkin kevään kirjoitusurakka lähtenyt käyntiin kuunteluiden ja äidinkielen tekstitaidon muodossa ja nyt Minna ja Janita ovat neljän vuoden lukiouurastuksen jälkeen vihdoin ansaitulla lukulomalla. Lukuloma lähti luonnollisesti käyntiin penkinpainajaisilla eli penkkareilla, joihin tänä vuonna Freyoista osallistuivat Eve Järvenpään lukiossa ja Janita Mäntsälän lukiossa. Minna ei tänä vuonna enää penkkareihin osallistunut, sillä hän hillui jo viime vuonna kavereidensa kanssa penkkareissa heitellen karkkeja rekan lavalla hytisten. Penkkareiden myötä on lukioissa nyt siis valta vaihtunut, ja sitä juhlistettiin wanhojentansseilla, joissa meidän Neakin pyörähteli oikean prinsessan tavoin.


Tässä kaikki kuulumiset tältä erää, nyt täytyy palata jo biologian kirjan pariin. Tsempit treenisaleille, lisäksi erityisesti kaikille abeille jaksamisia luku-urakkaan! :)

Teksti by Minna, kuvat by Eve ja Nea

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen näköinen nosto ja hyvä että oli uusia kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Oli tosi kiva lukea kuulumisia! Odotan innolla näkeväni teidät kisoissa. Jännää nähdä Freyat tauon jälkeen (toivottavasti entistä ehompana) :)

    VastaaPoista
  3. söpöt juomapullot ! (:

    VastaaPoista
  4. tavoitteenne caribiassa=??

    VastaaPoista
  5. Hieno suoritus Caribia Cupissa,Onnea!! :)

    VastaaPoista