maanantai 28. maaliskuuta 2011

The time of my life

Nyt on kisakausi saatu avattua viime viikonlopun Caribia cupissa. Meidän osalta kisat meni hyvin ja kotiin tuotiin kisojen kirkkain mitali :) Täytyy kyllä myöntää et jännitystä on ollu ilmassa koko viikon treeneissä ja kisapaikalla kans, vaikka muutamat kisat on tullu kisattuu vuosien varrella.. Se on aina kova paikka mennä yleisön ja tuomareiden eteen uudella ohjelmalla ja näyttämään se mitä kotona on treenattu. Jäitä hattuun vaan naiset, tsemppi päälle ja keskittyminen täysillä omaan suoritukseen. Matolla jännitys hävisi heti kun musiikki alkoi soimaan ja silloin sitä tajuaa että tää on se juttu mitä me rakastetaan. Ja se fiilis minkä seillä matolla saa, se on parasta tässä lajissa. Kun koko halli on täynnä yleisöä ja kuulee kannustukset onnistuneiden osien jälkeen. Ja se tunne kun voi tehä tunteella, venyttää vartalot loppuun asti ja samalla nauttia siitä hetkestä ja ihan jokaisesta tahdista ja liikkeestä. Ja kun näkee oman joukkueen siellä matolla ja jokaisen tytön kasvoista ja silmistä, että kaikki nauttii täysillä. Se on vaan yksinkertasesti jotain niin upeeta! Se fiilis on se mikä vetää meidät takasin matolle.



Caribia cup oli samalla karsintakisa ens viikonlopun World Cuppiin Vantaalle, mihin me lähdetään edustamaan Suomea. Nyt edessä on vielä muutamat treenit, ennen World cuppia, joissa hiotaan ohjelmaa ja tehdään vähän muutoksia. Kaikenkaikkiaan Caribia cupista jäi hyvä fiilis ja motivaatio kehittyä on entistäkin korkeammalla! Tästä onkin hyvä jatkaa kohti tulevia kisoja. Onnea vielä Mineteille kullasta ja Siriukselle ja Pippureille pronssista! :) Nähdään Energia-areenalla!


11 kommenttia:

  1. Onnea matkaan! Ihana paluu teillä :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Freyat! Onnittelut voitosta! Tsemppiä jatkoon.

    VastaaPoista
  3. Fabulous Freyat! Onnea ja tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Tollasia kommentteja on aina kiva saada :)

    VastaaPoista
  5. miksi ette osallistuneet e-s:n aluekisoihin?? olisin niin halunnu nähdä teidät siellä

    VastaaPoista
  6. Hei! Aluekisat jätettiin väliin, koska tässä on ollut nyt parina peräkkäisenä viikonloppuna kisoja, ja tärkeitä koitoksia on vielä edessä niin haluttiin pitää välillä ihan treeniviikonloppu. Toivottavasti sinulle tarjoutuu vielä toinen tilaisuus nähdä ohjelmamme :)

    VastaaPoista
  7. Onnee sm-hopeamitalleista!!!! :)

    VastaaPoista
  8. Katoin telkkarista SM-kisat ja täytyy kyllä sanoa, et teidän ohjelma oli paras! Teidän voimistelu on vaan yksinkertasesti todella kaunista, samoin kuin koreografiat. Toivottavasti jatkatte mahdollisimman pitkään, koska edustatte koko lajin parhaita piirteitä niin hienosti :) Teistä tulee mieleen välillä Elegia.

    VastaaPoista
  9. Onnittelut maajoukkuepaikasta! Saiskos kuvia/juttua tunnelmistanne, kiitos!

    VastaaPoista
  10. En kerennyt eilen enää kisan jälkeen tulla onnittelemaan, mutta siispä suuret onnittelut mm-edustuspaikasta! Teidän toisen näytön suoritusta oli ihana katsella.

    -Tiia Siriuksesta

    VastaaPoista
  11. Vauu Sini, ihana kuulla! Elegia oli kyllä huippujoukke, joka edusti kans joukkuevoimistelua parhaimmillaan :)

    Kiitos kiitos :) nyt kirjottelin SM kisoista, yritetään mahd pian saada kuvia ja juttua karsinnasta ja sitten Espanjan reissusta.

    Kiitos tiia :)tsemppiä siriukselle seuraavalle kaudelle!

    VastaaPoista