keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Tere tulemast Tartusse! MM-kilpailut 2011

Kausi on vihdoin saatu pakettiin, koulut ovat loppuneet ja viimeisetkin pääsykokeet ovat nyt takanapäin. Onkin siis oiva hetki palata hetkeksi MM-kisa tunnelmiin. Tämän vuoden MM-kisat olivat tosiaan 11.-12.6 Virossa, Miss Valentine-kilpailuistakin tutussa Tarton kaupungissa. Matkassa mukana olivat Freyat teamin lisäksi Ovo team ja Minetit, Svolin edustajia, tuomareita sekä paljon suomalaiskannattajia, jotka nostivat kisahallin tunnelman korkeuksiin: Suomen liput liehuivat, Suomi Finland -huudot raikuivat ja huutomyrsky oli sanoin kuvaamattoman valtaisa.



Jos kannustus oli kohdallaan niin olivat myös kisajärjestelyt: kisapaikalla oli kahdeksan kokonaista mattoaluetta, joten harjoittelu tilaa riitti. Mahtavaa oli myös se, että kotiin jääneet kannattajat pystyivät seuraamaan kilpailuja livenä netin välityksellä. ( linkki MM-kisa videoihin: http://www.livestream.com/voltigierdvd/folder?dirId=4b1c7f67-2e46-4554-9c5b-efc53ab68ef5 ) Tunnelma ja voimistelun ilo välittyivät kotisuomeen asti, sillä kyyneleitä vuodatettiin niin koti- ja kisakatsomossakin kuin joukkueen ja valmennustiimin keskuudessa.


Kotiin tuomisina MM-kilpailuista oli tavoitteiden mukainen 7. sija, kansainvälisten kilpailujen omat ennästyspisteet (17.10 + 16.90), MM-finaalissa tullut kauden paras suoritus, maakilpailun 3. sija ja ennenkaikkea kokemus voimistella MM-kilpailussa tässä joukkueessa, sillä matolla, siinä huutomyrskyssä, sillä fiiliksellä. Näitä hetkiä tullaan muistelemaan kyyneleet silmissä, mutta hymy huulilla.


Kaiken kaikkiaan kulunut kausi oli loistava. Kaikki asetetut tavoitteet saavutettiin: pääsy tämän vuoden maajoukkueeseen, pääsy MM-kilpailujen kuumaan ryhmään sekä pitkäaikaisen unelman toteutuminen: MM-finaalissa voimisteleminen. Paluu kilpa-areenoille oli siis kannattava päätös; uurastus palkittiin, eikä turhaan annettu jälleen kerran kaikkeamme tälle lajille ja ennen kaikkea tälle joukkueelle.


ps. Nämä eivät kuitenkaan olleet vielä ne jäähyväissanat, joten pysykää kuulolla!

kuvat: Pasi Jalonen

4 kommenttia:

  1. Ihana teksti ja ihania olitte MM-kisoissakin, vaikka joudiinkin napittamaan suoritusta koneen ruudulta, enkä paikan pältä :)

    VastaaPoista
  2. voitteko kertoo jotain teidän jatkosta? jatkatteko vai ette tai siirtyyks joku toiseen joukkueeseen :)

    VastaaPoista
  3. Oltii kattomas niit kisoi puolel joukkueel. Huudettiin Saletisti natsaa Freyat ja Saletisti natsaa Ovo team. Ei voitu huutaa Mineteille, ku me keksittiin se huuto vast finaalissa. :)

    VastaaPoista
  4. Haha ihana! :D Ja kiitos kaikille meitä kannustaneille, sillä on oikeesti ihan huikee merkitys! Jatkosta on mitäluultavimmin tulossa vielä postaus, kunhan tavoitetaan kaikki reijot kesälaitumilta.

    VastaaPoista