tiistai 13. syyskuuta 2011

Liekki on sammunut

Vuonna 2005 alkoi Freyat-joukkueen tarina, kun Järvenpää ja Mäntsälä yhdisti voimansa. Nyt seitsemän vuotta myöhemmin on aika siirtyä elämässä eteenpäin ja piirtää piste tarinallemme. Kovalla motivaatiolla ollaan ponnistettu pohjalta korkealle. Matka tähän pisteeseen on ollut kova ja kuoppainen ja siihen on mahtunut tuhanisa treenitunteja, kymmeniä kisoja ja leirejä sekä verta, hikeä ja kyyneliä. Katkeria epäonnistumisia on ollut useita, mutta myös niitä onnistumisen hetkiä, jolloin kaikki on mennyt nappiin. Mieleen tulee ainakin ensimmäinen SM-pronssi vuonna 2006, edustuspaikka Bulgarian MM-kisoissa 2010 ja MM-finaali Tartossa. Hienointa on se kun voi kävellä itseluottamusta uhkuen tyhjälle kilpailumatolle ja kuulla yleisön huutomyrskyn, asettua rauhallisesti alkuasentoon ja odottaa kun tuttu musiikki alkaa kaikua suuressa hallissa. Adrenaliini virtaa kehossa ja voi eläytyä täysillä kertomaan tarinaa yleisölle. Niistä pienistä hetkistä ja jokaisesta liikkeestä pitää nauttia, sillä ne eivät kestä ikuisesti. Parasta on nähdä kesken ohjelman joukkuekavereiden silmistä, että nyt voimistellaan joka solulla ja kaikki menee kauniisti juuri niinkuin pitääkin. Nappisuorituksen jälkeen on mahtavaa kuunnella yleisöä, joka huutaa meille, meidän ohjelmalle ja meidän onnistumiselle. Uskon, ettei mikään muu laji kuin joukkuevoimistelu voi tarjota samaa.

Kiitos kaikille, jotka ovat tehneet urastamme totta. Kiitos yleisölle ja tuomareille, kiitos Svolille ja Järvenpään Voimistelijoille. Kiitos vanhemmille, uskollisille kannustusjoukoillemme ja pääsponsoreillemme. Suurkiitos valmentajille, te olette tehneet meistä huippu-urheilijoita ja opettaneet meidät tekemään tinkimättömästi töitä kehittymisemme eteen. Olette muovanneet meistä hyviä voimistelijoita ja antaneet meille eväät siihen, että jonain päivänä saavutamme yhteisen unelman, pääsyn MM-kisoihin. Ennenkaikkea kiitos Freyat siitä, että olen saanut kokea kaikki nämä hetket yhdessä tämän joukkueen kanssa <3



8 kommenttia:

  1. ;( Ootte tosi hyvii! Tsemppii jatkoon! ♥ Me huudettiin meijän osan joukkueest kaa siel Virossa MM-kisois teillle et Saletisti natsaa, FREYAT!!!!!!!!! ♥♥

    Mut, kaikki hyvä loppuu aikanaan! ♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos mahtavista elämyksistä, joita olette vuosien aikana antaneet ja onnea elämän uusiin haasteisiin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikista menestyksekkäistä vuosista jotka olette tarjonneet. Ennen kaikkea kiitos esimerkistänne nuorille urheilijoillemme, jotka ovat haltioituneena seuranneet esimerkkiänne ja saaneet oppia kuinka kova harjoittelu palkitaan.

    Tulemme aina muistamaan Freyat joukkueena, joka taisteli tiensä menestykseen. Veitte Freyat nimen suomalaiseen joukkuevoimistelun historiaan kovalla työllä, onneksemme tuota historiaa tulee jatkamaan uusi sukupolvi joka ylpeänä kantaa Freyat nimeä.

    Vielä kerran iso KIITOS ja hyvää jatkoa tulevaisuudelle!

    VastaaPoista
  4. Vau, mielettömän hienoa kuulla että on omalla voimistelulla voinut tarjota katsojille elämyksiä :) kiitos ihanista kommenteista!

    VastaaPoista
  5. En oo koskaan ollut teidän mikään kovin suuri fani. En kiistä etteikö teiltä taitoa tai muuta läydy, mutta ei ole vaan tullu niin paljoa mietittyä teitä. Nyt tätä postausta lukiessani sain kylmiä väreitä ja tää oli tosi koskettava. Tarkemmin nyt kun muistelen ja tulen muistamaankin aina teidät joukkueena joka taisteli tiensä kunniaan ja kisamatoilla näyttämänne huimat ohjelmat.

    Onnea eteenpäin elämässänne! :)

    VastaaPoista
  6. Pakko kyllä sanoa, että ehkä eniten rakastuin tohon teiän viimiseen ohjelmaan joka oli ilmeisesti King Arthur leffan musiikeista koostettu :) <3
    Just kyyneleet silmissä kattelen tota teiän SM-kilpailuiden alkukisojen suoritusta ja muistan tästä lähinnä sen MM-kisojen huikean loppukilpailusuorituksen jolla saitte myös kyyneleet silmiin :') <3
    Tosi paljon onnea eteenpäin elämässänne ja eiköhän teihin voimistelun piireissä törmää jatkossakin kisojen merkeissä :)

    K-I-I-T-O-S FREYAT! <3

    VastaaPoista
  7. Te olitte ihana joukkue!:) Harmi kun lopetitte!:(

    VastaaPoista
  8. Olitte tosi ihana joukkue ja esititte ohjelmanne kauniisti! Lempiohjelmani teiltä oli varmaankin vuoden 2010 ohjelma, jossa oli Avatar-elokuvasta musiikki. Olisi kiva, jos kirjoittaisitte postauksen jossa lukisi mitä jokainen teistä tekee nykyään :)

    VastaaPoista